< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Pagarina nekustamā īpašuma nodokļa samaksas termiņu

Pagarina nekustamā īpašuma nodokļa samaksas termiņu

2020-03-26, 11.24

Saistība ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju 26. martā notikušajā Ventspils novada domes sēdē pieņemts lēmums Nr. 61, 1.§ “Par nekustamā īpašuma nodokļa samaksas termiņiem 2020. gadā”, pārceļot nekustamā īpašuma nodokļa samaksas termiņu uz vēlāku laiku bez kavējuma naudas uzrēķina.

Tādējādi nekustamā īpašuma nodoklis par Ventspils novada administratīvajā teritorijā esošajiem nekustamiem īpašumiem maksājams reizi ceturksnī, 1. ceturkšņa maksājumu veicot ne vēlāk kā 15. jūnijā, 2. ceturkšņa maksājumu veicot ne vēlāk kā 15. augustā, 3. ceturkšņa maksājumu veicot ne vēlāk kā 15. oktobrī, bet 4. ceturkšņa maksājumu veicot ne vēlāk kā 15. decembrī vienas ceturtdaļas apmērā no nodokļa gada summas.

Atgādinām, ka droši un ērti nekustamā īpašuma nodokli var  samaksāt portālos www.epakalpojumi.lv vai www.latvija.lv. Abās interneta vietnēs pieejami pašvaldības banku konti nodokļa samaksai, turklāt automātiski uzrādās visa nepieciešamā informācija maksājuma veikšanai. Portālā www.epakalpojumi.lv iespējams veikt nomaksu arī par citas fiziskas vai juridiskas personas īpašumiem.

Lai nerastos pārpratumi ar nodokļa apmaksas termiņu, portālā www.epakalpojumi.lv iespējams pieteikties atgādinājumu saņemšanai e-pastā vai īsziņas veidā uz mobilo tālruni par nekustamā īpašuma nodokli apmaksas termiņa tuvošanos. Atgādinājuma vēstule uz norādīto e-pastu tiks izsūtīta septiņas dienas pirms maksāšanas termiņa, bet īsziņas veidā – maksāšanas termiņa samaksas dienā.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm