< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Meklējot izeju no labirinta

Meklējot izeju no labirinta

2021-10-18, 18.01

Šajā rudenī Popes pamatskolas 1.-5. klašu skolēni izaicināja cits citu, meklējot izeju no  3300 kvadrātmetru lielā Mežvidu labirinta. Orientējoties un risinot āķīgus uzdevumus, bērni izgāja Latvijas simtgades līkloci un Suitu vārdu līkloci.
5. klase lepojas ar to, ka ir vieni no retajiem, kas izpildīja visus uzdevumus un uzzināja mīklas atslēgas teikumu. Labirintā bija gan jāmeklē fakti par sasniegumiem zinātnē, sportā, kultūrā, gan jālasa plašāka  informācija, izmantojot telefonā instalēto QR kodu.
Savukārt, lai uzzinātu, kas ir āzgūdelis, kunnis, ļurļaks, bija jārisina krustvārdu mīkla. Dodoties labirintā meklēt atbildes, skolēni papildināja savu vārdu krājumu ar suitu vārdiem.
Bērni priecājās par iespēju būt dabā, kopā ar draugiem doties aizraujošā ceļā pa labirinta līkločiem. Atbraukuši mājās, viņi  ar aizrautību stāstīja par redzēto un piedzīvoto un izteica vēlmi iziet arī vēl citus labirinta līkločus.

Latvijas Skolas soma koordinatore L. Kiršteine

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm