< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Popes folkloras kopai “Pūnika” 20

Popes folkloras kopai “Pūnika” 20

2022-09-26, 10.45

24. septembrī Ligitas Lukševicas vadītā Popes pagasta folkloras kopa “Pūnika” draugu lokā ir nosvinējusi 20. dzimšanas dienu. Popes kultūras namu pieskandināja ne tikai mājinieku, bet arī viesu balsis. Bija vieta arī dejām.

Kā jau svētkos, notika dāvanu pasniegšanu, un pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše dāvāja Ligitai Latvijas Nacionālā kultūras centra Atzinības rakstu, bet biedrības “Popes muiža” pārstāvis Roberts Grinbergs ar līdzīgu rakstu sumināja visu “Pūniku”. Kopas vadītāja teica paldies bijušajai Popes kultūras nama vadītājai Astrai Raibartei par kolektīva izveidošanu un atklāja, ka viņai nekad neesot jāmeklē jauni dziedātāji. Viņi paši atnāk uz mēģinājumu un pasaka, ka vēlas dziedāt. “Pūnikas” dzimšanas dienas svinības bija apliecinājums mūsu tautas gara spēkam un sīkstumam. Lai Laimes māte pavada folkloras kopas dziedātājus un viņu vadītāju arī turpmāk!                

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm